DEZE SITE IS VERHUIST

dinsdag 15 mei 2012

De vijfhonderste colonne G500

Bij het zien van de koppen van de leiders van G500, allen notoire kakkers, zullen een boel mensen vraagtekens zijn gaan zetten bij de goede intenties van deze organisatie die zegt voor jongeren op te komen. Hun tactiek: infiltreren in de grote regentenpartijen. Nu komt er nog wat bij: geld werven zoals de corrupte Amerikaanse imperialistische partijen dat doen. Maar dat is nog tot daar aan toe. Deze 'jongerenorganisatie' staat eigenlijk onder toezicht van rechtse stokoude mannen. WTF?!

'De vijfde colonne is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat er in een land of een andere eenheid bepaalde krachten aanwezig zijn die voor de vijand werken. De term suggereert een georganiseerde samenzwering die op instigatie van de vijand van binnenuit de weerstand probeert uit te hollen.' Wikipedia over de het verschijnsel 'vijfde colonne'. Je zou haast zeggen: perfect van toepassing op G500. Aansluiten bij de terechte frustratie en woede van jongeren, en dat proberen om te buigen naar hard rechts beleid.

Sywert van Kakkerich van Lienden
Kijk eens naar deze kop. 'Jongeren zijn niet vertegenwoordigd!' zegt 'ie. Nee, jij, kakker, gaat ons jongeren vertegenwoordigen! Hij kan waarschijnlijk niet eens normaal plat NedeRRRRlands. En hoe gaan we de jongeren vertegenwoordigen? Door als jongeren de VVD, CDA en PvdA in te gaan. In al de jaren dat ik bezig ben met politiek, nog nooit zoiets debiels gehoord, maar uiteraard gaat de media er gewoon in mee.

Het enige wat deze man vertegenwoordigd zijn blanke, hoogopgeleide, rechtse, rijke jeugd die maar AL te graag een baantje in de top van de politiek of het bedrijfsleven wilt. Met andere woorden: Sywert is niet zomaar een jongere, hij is van een andere KLASSE dan wij arbeiders. Hij hoort niet bij ons, hij is bourgeois. Fuck hem. Maar, hij heeft het tot nu toe weten te verhullen. Zelfs de wens een half miljoen op te willen halen om reclamespotjes uit te willen gaan zenden volgens het systeem van de grote Amerikaanse imperialistische partijen, de Democraten en de Republikeinen, ontmaskerde hem nog niet volledig.

Sywert van Lieden en zijn G500 ontmaskeren zichzelf als klassevijand met hun Raad van Toezicht. Je leest het goed: ze hebben zichzelf georganiseerd als een bedrijf of instituut! De 'jongerenorganisatie' heeft de volgende oude rechtse bourgeois als toezicht:


Herman Wijffels, econoom, oud-directeur Rabobank, oud-bewindvoerder wereldbank, voorzitter polderinstituut SER, legde basis van Balkenende IV, een van grondleggers 'De Nieuwe Vakbond',


Paul Schnabel, directeur Sociaal Cultureel Planbureau, raad van comissarissen Shell, honderd-en-een nevenfuncties in het old-boys network waaronder bijvoorbeeld bij de Nieuwe Kerk van Amsterdam.


Lex HoogduinLex Hoogduin, Hoogleraar monetaire economie, had verschillende (hoge) functies in De Nederlandsche Bank, oud-hoofd econoom Robeco, etc.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Pieter_Winsemius.jpgPieter Winsemius, ex-adviesbureau McKinsey, VVD-minister in rechts sloopkabinet Lubbers-I, Minister in Balkenende-III, schrijver boeken over management, wetenschappelijke raad voor regeringsbeleid. Zeg nou zelf. Zijn deze mensen, de typische machthebbers in Nederland, die heen en weer springen tussen de kapitalisten (het bedrijfsleven) en hun lakeien (de politiek), de mensen die toezicht houden op een jongerenorganisatie? Nee. Het zijn mensen die toezicht houden op de G500ste colonne, dat zooitje kakkleuters.