DEZE SITE IS VERHUIST

vrijdag 7 december 2012

Een mail van de vakbond maakt veel duidelijkWe krijgen post van de vakbond! Jongensjongens. In de mail. Openen. Spannend! ZWAAR WEER IN DE ZORG? SAMEN STA JE STERKER'. Da's de kop. Dan krijgen we het hoor:


Je hebt nog maar even de tijd om te kiezen voor de collectieve zorgverzekering voor FNV-leden bij Menzis. Als FNV-lid profiteer je van een zo compleet mogelijke zorgverzekering tegen een zo scherp mogelijke premie.....blablablabla!
Dus ik mail terug
geen korting op zorg maar strijd tegen sloopbeleid kabinet aub
En dan krijg ik weer terug 
Delivery to the following recipient failed permanently.
Hoe een korte mailwisseling het hele probleem van de vakbond duidelijk kan maken!

Toevoeging om 1:07.  Bondgenoten schrijft hier wel ff flink de waarheid. Die mij toevallig veel doet denken aan wat ik in De Socialist lees. Stijgende armoede èn groeiende rijkdom. Het is het lezen waard. Zouden onze ideeen nu eindelijk doordruppelen? Of komt dit doordat Rob Marijnissen van de SP en Ewout van der Berg van de IS in het artikel geciteerd worden? Wie zal het zeggen. In ieder geval goed artikel.
Conlusie is alleen wel, beste Bondgenoten, mijn vakbond; geen fokking polderakkoordjes sluiten maar DE BEUK ER IN want er is genoeg geld zoals jullie schrijven!!!

Facebook spam is de ultieme vrijheid 
Facebook spam is de ultieme vrijheid