DEZE SITE IS VERHUIST

maandag 10 december 2012

De dood van een grensrechter en een allochtoon


Politie grijpt in bij Rishi herdenking
Ok, hoor dit. Dus in dezelfde maand zijn twee gasten omgekomen totaal buiten hun schuld. De reactie van de staat en media op hun dood en de herdenking daarvan legt een diepe hypocrisie bloot. De grensrechter werd als een martelaar afgebeeld. Rishi uit Den Haag werd verketterd; de mensen die hem herdachten werden door de moordenaars van Rishi tegen de grond gewerkt en gearresteerd.

Ik heb er geen enkel probleem mee als mensen geweld rondom het voetbalveld proberen terug te dringen. Dat rechtse politici als Wilders en Rutte dit aangrijpen om hun racistische en repressieve agenda opnieuw onder de aandacht te brengen kan men moeilijk de herdenkenden kwalijk nemen. De schok is begrijpelijk: het komt erg dichtbij. Toen vorig jaar iemand bij OSV werd doorgetrapt kwam het voor mij ook dichtbij. OSV is één van de clubs waar veel jeugd uit de Amsterdam-Noordse Molenwijk speelt. Dat is de wijk waar ik opgroeide. Het is misselijkmakend dat de politiek en media dit voetbaldrama aangrijpen voor hun rechtse agenda. Echt compleet respectloos. Dit is wel de reden dat de, het moet even gezegd, blanke grensrechter zo in het nieuws kwam. Dit werd misbruikt voor een rechtse agenda. 

Hoe anders is het gegaan met Rishi. Meteen was er de hetze tegen deze jongen. Misschien had ie wel een wapen! Wat is dat voor bullshit. Misschien had ie wel een wapen. Zoveel mensen stoppen shit in hun kontzak. Zijn we nu allemaal verdacht, hebben wij allemaal ‘misschien’ een wapen? Heeft de politie nu een excuus om iedereen die een peuk of whatever uit zn kontzak pakt op het verkeerde moment in de fokking nek te schieten?!?! 

Maar echt schaamteloos fascistisch was het optreden bij de herdenking. Er kwamen mensen nu weer terug op Hollands Spoor om deze jongen te herdenken. Was hun verdriet, hun woede, minder terecht dan de voetballers van Almere? Kwam het in Den Haag snoeiharde politiebeleid niet erg dichtbij nu Rishi dood was? Dus ze gingen herdenken. En dat moet fokking kunnen. De politie geeft ze 5 minuten voor het hele gebeuren. Na deze 5 minuten werken ze mensen tegen de vloer en worden er 20 gearresteerd. De politie was de MOORDENAAR van Rishi! Hoe durven die klootzakken! 

Alsof de moordenaar op een begrafenis op komt dagen, de priester op z’n bek slaat en vervolgens ten overstaan van alle familie en vrienden gaat vertellen wat een klootzak de overledene is, waarop vrienden van de moordenaar aankomen, om alle rouwende familieleden en vrienden in elkaar te slaan. Want die overleden was toch maar een allochtoon dus fok hem. Telegraaf meldt de dag er op dat een begrafenis uit de hand liep maar dat gelukkig een bende moordenaars de rust kwam herstellen.

En dan gaat Geenstijl schrijven dat een vriend van Rishi zei dat de meeste herdenkers niet bekenden waren van Rishi. Ja en? Ronald Koeman stond stil bij de dood van de grensrechter. Kon Koeman de grensrechter? Nee. Doet dit er toe? Nee! Koeman stond er bij stil als voetballer. Er stonden ook korfballers bij stil, zelfs Japanse voetballers. Bijna niemand kon die grensrechter. Gaan jullie ff een brief naar Japan schrijven, Geenstijl (die noch de grensrechter, noch Rishi kennen) en zeggen dat ze hun rouw moeten intrekken omdat ze nog nooit die grensrechter hadden gezien. Stelletje rechtse teringlijers. Dus die mensen in Den Haag kenden Rishi niet. Maar ze kenden wel het Haagse politiegeweld. Linkse activisten waren inderdaad aanwezig: wij kennen dat geweld als een van de besten. Geenstijl kent het politiegeweld niet omdat ze als rechtse laffe honden altijd heulen met de politie. Dus echt rot op Geenstijl.

Facebook spam is de ultieme vrijheid 
Facebook spam is de ultieme vrijheid