DEZE SITE IS VERHUIST

zaterdag 25 augustus 2012

De socialisten dissen de VVD

Kijk, dat is nou een geslaagde actie. In plaats van dat Rutte in het nieuws komt na zijn partijcongres als succesvolle premier en leider van het land, moet hij zich verdedigen tegen het socialisme! Ah, lekker voor je, Mark Rutte, de socialisten hebben je volledig het nakijken gegeven met het protest vandaag bij je congresje.

Daar stonden ze dan; de Internationale Socialisten, en ook wat bondsleden. Verkleed als VVD'ers en met op de borden parodieën van de VVD verkiezingsleuzen. 'Ziek zijn is een keuze!' De beste waar ik van gehoord heb zag ik nog niet er tussen op het fotoverslag, namelijk 'Gehandicapten moeten leren op eigen benen te staan'. Henk Kamp en dergelijk wurmden zich door de demonstranten. O wat vonden ze het vervelend. Haha. Hahaha!

En dan Rutte die op de foto ging met actievoerders, met de handen om de schouders. Joviale glimlach, alles om over te doen blijven komen als de eeuwige optimist en winnaar. Vandaag niet gelukt. Het waren er maar 20, maar ze gaven Rutte het nakijken, en hij stond daar met een grimas van heb ik jou daar. De IS actievoerders raakten een snaar in de samenleving, dat is wat ze deden. Het leeuwendeel van de Nederlanders walgt van Rutte's stelen van de armen en geven aan de rijken. En ze hebben de almachtige leider van het land in de verdediging gedrukt. Wat lezen we op nu.nl? Niets over de plannen van de VVD. Slechts een zure verdediging tegen 'het socialisme'. 

Heerlijk. En proost op de actievoerders. Victorie!

Dit protest is georganiseerd in het kader van een campagne, 'Haal het geld waar het zit'. Deze campagne wordt nu opgestart. Volgend weekend: door het land volgend guerilla-stickeren. Doe mee!